Marco Borsato en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine Borsato

Zien: Marco Borsato weer op date met Leontine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De liefde tussen Marco en Leontine lijkt nog altijd niet bekoeld. Ook afgelopen weekend hadden de Borsato’tjes het weer enorm gezellig met elkaar!

Romantisch tripje

Vorige maand noemde Marco Borsato zijn scheiding van Leontine nog ‘de grootste fout van zijn leven’. Het lijkt er dan ook op dat de zanger alles op alles zet om de relatie met zijn voormalige echtgenote te herstellen… en niet zonder succes! Na een romantisch tripje naar Ibiza ging het veelbesproken duo afgelopen weekend weer op date. Op Instagram deelde Marco een knusse foto van het zonnige samenzijn.

Zien: Marco Borsato weer op date met Leontine

Op de fiets

Op het kiekje is te zien hoe Marco en Leontine Alkmaar verkennen op de fiets. Het tweetal maakt er dan ook geen geheim van dat ze weer aan het daten zijn. “We zijn alles weer aan het herontdekken”, vertelde Marco Borsato eerder in een interview.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

The Voice

Het spraakmakende liefdesleven van Marco Borsato is trouwens niet de enige reden waarom de zanger in het nieuws is. Sinds het vertrek van Jan Smit uit The Voice of Holland wordt hij ook genoemd als mogelijke opvolger van de muzikale Volendammer.

Lees verder