Marco Borsato terug in The Voice of Holland?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato terug in The Voice of Holland?

‘Marco Borsato terug in The Voice na vertrek Jan Smit?’

|
|

Laatste update:

Gisteren werd bekend dat Jan Smit stopt als coach van The Voice of Holland. Dat betekent dat er een stoel is vrijgekomen in het decor van de talentenjacht. RTL moet dus op zoek naar een opvolger van de zanger uit Volendam. En daarbij lijkt één naam wel erg vaak op te duiken… die van Marco Borsato!

Opvolger

Marco Borsato werd genoemd als mogelijke opvolger van Jan Smit bij onder meer de Mediacourant, RTL Boulevard en Shownieuws. “Er gaan wel wat namen rond, maar ik kan me ook wel voorstellen dat Marco Borsato misschien weer terugkomt”, stelde Evert Santegoeds gisteravond in de showbizzrubriek van SBS6. Maar of je Anouk daarmee een plezier doet?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Comeback

Hoewel RTL stelt nog geen plaatsvervanger te hebben gevonden, komt de naam van de zanger natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen. Borsato was vijf jaar lang coach bij The Voice of Holland. Hij nam ook plaats in de rode draaistoel voor de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior. Een comeback van Smit is trouwens ook niet uitgesloten; volgens RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst blijft de Volendammer in de toekomst ‘meer dan welkom’ als coach van The Voice.

Lees verder