Anouk haalt uit naar Marco Borsato in The Voice

Door Redactie
Coach Anouk in The Voice of Holland
© BrunoPress

Vorige week was Marco Borsato te gast bij Linda de Mol om te praten over zijn stukgelopen huwelijk met Leontine. Maar volgens Anouk was het interview niet bepaald een overwinning voor de vrouwenemancipatie…

‘Gedateerd’

In The Voice of Holland bracht gisteravond een van de kandidaten ‘Dear Future Husband’ ten gehore. In dit nummer beschrijft Meghan Trainor hoe haar ideale echtgenoot eruit moet zien. Maar Anouk vond de tekst van het nummer niet meer helemaal van deze tijd. “Het zijn wel een beetje gedateerde lyrics, toch?”, vroeg Anouk zich hardop af. Om haar woorden te onderstrepen, haalde de uitgesproken coach het interview met Marco Borsato aan!

Anouk haalt uit naar Marco Borsato in The Voice

Confrontatie

Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met vijftig jaar heeft terug geslingerd”, zei Anouk. “Maar het voelt toch een beetje crazy als zo’n jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.” Saillant detail: Marco Borsato is volgende week te gast bij The Voice of Holland. Wij reserveren nu alvast een plekje op deze site voor de onvermijdelijke confrontatie tussen Marco en Anouk!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Stevige kritiek

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er stevige kritiek wordt geuit op het spraakmakende interview met Marco Borsato. Veel kijkers meenden dat het hier ging om een cynische pr-stunt. Angela de Jong werd naar eigen zeggen zelfs ‘kotsmisselijk’ van het interview. Toch zijn er nog altijd genoeg fans die Borsato steunen; zijn nieuwe single ‘Een Moment’ is al meer dan 100.000 keer gestreamd!