Marco Borsato en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine Borsato

Marco Borsato over scheiding met Leontine: ‘Dat was mijn grootste fout’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marco Borsato was gisteravond te gast in De Gevoelige Plaat. In deze webserie voelt fotograaf William Rutten bekende Nederlanders aan de tand. Natuurlijk kon het stranden van zijn huwelijk met Leontine Borsato niet onbesproken blijven. En de zanger won er beslist geen doekjes om. Toen Rutten zijn gast vroeg wat de grootste fout is die hij tot nu toe gemaakt was, antwoordde hij zonder te aarzelen: “Dat is mijn scheiding.”

‘Uit het dal’

Een zichtbaar geëmotioneerde Marco Borsato vertelde verder dat de scheiding met Leontine Borsato ‘er flink heeft ingehakt’. Maar inmiddels ziet de hitzanger zijn toekomst weer zonnig in. “Ik ben weer aan het opklimmen. Ik ben weer uit het dal geklommen. Ik heb het lastig gehad, maar kijk nu vol goede moed vooruit”, zo vertelt Marco Borsato aan William Rutten. “Het gaat goed met de kinderen, het gaat goed met Leontine en het gaat goed met mij.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Mogelijke verzoening

Ondertussen wordt er nog altijd druk gespeculeerd over een mogelijke verzoening tussen Marco en Leontine Borsato. Zelfs Mary Borsato meende dat het ‘allemaal wel goed zou komen’ tussen het voormalige showbizzkoppel. Maar niet iedereen is zo optimistisch. Het management van Leontine deed de geruchten over een mogelijke hereniging eerder af als ‘absolute onzin’.

Lees verder