Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Veel Beau-kijkers zijn Marco Borsato-moe: 'Tenenkrommend'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nog niet eens zo lang geleden zocht Marco Borsato geen enkele spotlight op. Hij kampte met een burn-out. Maar... de zanger is er lang en breed bovenop: hij zat vanavond bij Beau om alweer zijn tweede duet met Rolf Sanchez te promoten, maar bij veel kijkers sloeg de Borsato-moeheid toe!

Marco is weer helemaal back on track qua media-aandacht. Linda de Mol, Art Rooijakkers, sterrenfotograaf William Rutten, meerdere radio-DJ's; de herboren Marco laat zich weer volop interviewen. Vanavond was het de beurt aan Beau van Erven Dorens, al vonden veel van z'n kijkers - die eerder deze week ook al hun online gal spuwden - het niet zo fraai. Dat lijkt vooral te komen door Marco's lovende woorden aan Leontine, met wie hij weer datet.

Marco over Leontine

"Op dit moment hebben we het weer leuk", vertelde Marco over de hernieuwde liefde tussen hem en Leontine. "We daten af en toe maar we geven er geen vorm aan. Hoe het zich verder gaat ontwikkelen, dat gaan we zien." Wat hem betreft komt er geen andere vrouw meer in zijn leven. "Leontine is de liefde van mijn leven."

Ondertussen kwam er op twitter een drek-storm op gang van kijkers die het allemaal niet trokken. Dat resulteerde in... één brok negativiteit.

Nieuwe single met Rolf Sanchez

Van zijn fans krijgt Marco gelukkig wél veel bijval. Zijn socials lopen over van lovende reacties op dit tweede duet met Rolf Sanchez. Het lijkt helemaal niet op hun eerste samenwerking 'Een Moment'. 'Hef Je Glas' is juist enorm opgewekt. Ja, dat kan ook, boze Beau-kijkers! 

Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder