frank lammers over ferry undercover bij beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
frank lammers over ferry undercover bij beau

Ferry-acteur Frank Lammers irriteert Beau-kijkers: ‘Enorme betweter’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Frank Lammers schoof vanavond aan bij Beau. Samen met Elise Schaap kwam hij praten over de aankomende Netflix-film Ferry. Frank had echter nog veel meer te zeggen!

Frank Lammers en Elise Schaap bij Beau

Ferry verschijnt bijna op Netflix! Beau van Erven Dorens besloot hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap uit te nodigen om ons lekker te maken voor de Undercover-film. Frank kreeg echter al ver voordat het gesprek zich verschoof naar Ferry een prominente plek aan tafel. Een duidelijke uitnodiging om lekker mee te praten... Toch? 

'Opa Lammers'

Frank heeft altijd zijn woordje klaar. Niet alleen over de aankomende Netflix-film, maar ook over demissionair premier Mark Rutte. Deze presenteerde vandaag zijn ‘radicale ideeën’, waarmee hij hoopt de politiek en de formatie weer overeind te trekken. Politiek verslaggevers Wouter de Winther en Floor Bremer kwamen hun mening geven. Ook Frank mengde zich met grote regelmaat in het gesprek. Wij houden wel van een man met een mening, maar de kijkers zien de acteur echter vooral als een betweter.

Kijken jullie ook zo uit naar Ferry? We vertellen je alles dat je moet weten over de Undercover-film en laten je met veel plezier de geweldige trailer zien.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder