Netflix onthult trailer Undercover-film Ferry

Door Redactie
Frank Lammers en Elise Schaap in Ferry op Netflix 2021

Over enkele weken gaat Ferry in première bij Netflix. Om alvast in de stemming te komen, dropte Netflix zojuist de eerste trailer voor deze Undercover-speelfilm.

Onderwereld

De publiciteitsmachine voor Ferry draait inmiddels op volle toeren. Helemaal niet nodig, want deze misdaadkraker van eigen bodem zou zichzelf moeten verkopen. Zoals bekend draait Ferry namelijk om de schurk uit de hitserie Undercover, gespeeld door Frank Lammers. In zijn welverdiende solofilm leren we hoe hij zich heeft opgewerkt van loopjongen in de Amsterdamse onderwereld tot een van de meest gezochte drugsbaronnen van de lage landen. Maar de weg naar de top blijkt niet zonder gevaar…

Gouden kalf

Vorige maand verscheen al een eerste teaser voor Ferry. Maar deze gloednieuwe trailer voor deze Netflix-film doet er doodleuk nog een schepje bovenop. Voor de fans van Undercover zal vooral de eerste ontmoeting tussen Ferry en Danielle (Elise Schaap) een hoogtepuntje zijn. Maar let ook even op de belangrijke bijrol van Monic Hendrickx als de zus van de titelheld. Wij voorspellen nu al een Gouden Kalf-nominatie voor de Penoza-actrice!

Ferry is vanaf 14 mei te zien op Netflix. Lees hier alles wat we weten over deze Undercover-film.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.