Frank Lammers als Ferry in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers als Ferry in Undercover op Netflix

Frank Lammers geeft voorproefje Undercover-film Ferry

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De première van de Undercover-film Ferry komt steeds dichterbij. Op Instagram blikt hoofdrolspeler Frank Lammers alvast uitgebreid vooruit op deze spannende prequel!

Drugsbaron

Vorig jaar onthulde Netflix dat Ferry Bouman (Frank Lammers) uit de hitserie Undercover zijn eigen speelfilm zou krijgen. In A Ferry Undercover Movie (om onbegrijpelijke redenen niet de echte titel) zien we hoe de niet al te joviale Brabo zich opwerkt tot een van de meest gezochte drugsbaronnen van de Benelux. De opnames voor deze prequel zitten er inmiddels op en dus wordt het hoog tijd voor een voorproefje!

Bonnie en Clyde

In een video die vandaag op de socials van Netflix verscheen beantwoordt Frank Lammers een aantal prangende vragen over de Undercover-film Ferry. Hieruit blijkt dat de titelheld in ieder geval weer wordt herenigd met zijn geliefde Danielle (Elise Schaap). Goed nieuws dus voor de fans die baalden dat deze Brabantse Bonnie en Clyde er wat bekaaid afkwamen in Undercover: Seizoen 2. Daarnaast maakt Raymond Thiry een comeback als John, de criminele rechterhand van Ferry.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Khaleesi

Tot zover de voordelen van een prequel: undercover-agenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) zullen we namelijk niet terugzien in deze Netflix-film. En hetzelfde geldt voor Danielle’s schoothondje Khaleesi! De belangrijkste vraag blijft echter onbeantwoord: wanneer kunnen we genieten van Ferry? Dat antwoord moeten we je nog even schuldig blijven. Gelukkig weten we dankzij een loslippige Tom Waes wel al de releasedatum van Undercover: Seizoen 3!

Lees verder