Tom Waes van Undercover: Seizoen 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
Tom Waes van Undercover: Seizoen 3 op Netflix

Tom Waes onthult releasedatum Undercover: Seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Waes heeft zich vanavond voor het eerst uitgesproken over Undercover: Seizoen 3. En die komt sneller uit dan je denkt!

Afgelopen herfst hield Netflix ons weer op het puntje van onze stoel met Undercover. In deze spannende misdaadserie van Vlaams-Nederlandse bodem speelt Tom Waes de rol van Bob Lemmens, een undercover-agent die geen middel onbenut laat om zijn doel te bereiken. Maar zoals zijn aartsrivaal Ferry Bouman (Frank Lammers) wel bewijst, is hij niet de enige die meedogenloos kan zijn…

Kampeerders en cowboys

In een interview met RTL Boulevard verklapt Tom Waes alvast de releasedatum van Undercover: Seizoen 3. “Voor jullie in Nederland komt de derde reeks in september van dit jaar er aan”, onthult de Vlaamse Netflix-ster. Na zijn undercoveroperaties tussen de kampeerders en de cowboys, kan Bob zich nu klaarmaken voor zijn nieuwste missie!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Ferry: De Film

Alsof de vlotte releasedatum van Undercover: Seizoen 3 nog niet genoeg is, hint Tom Waes ook nog op een heuse spin-off of speelfilm rondom zijn personage. “Mensen vragen wel eens of ik niet jaloers ben dat Ferry zijn eigen film krijgt. Er zijn ook hier plannen om hier iets met mij te doen”, aldus de acteur. Eerder gaf hoofdrolspeler Frank Lammers al een voorproefje van zijn Undercover-prequel!

Lees verder