Frank Lammers als Ferry Bouman in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers als Ferry Bouman in Undercover op Netflix

Frank Lammers trapt Undercover: Seizoen 3 af op Instagram

|
|

Laatste update:

Het tweede seizoen van Undercover houdt ons iedere zondag op het puntje van onze stoel. Maar de makers van deze superspannende Netflix-serie zijn alweer bezig met Seizoen 3!

Groen licht

Begin dit jaar onthulde Elise Schaap dat Undercover groen licht had gekregen voor een derde seizoen. En dat terwijl de tweede reeks van deze bloedstollende misdaadserie nog in première moest gaan. Maar Netflix heeft dan ook goud in handen met Undercover: ook het tweede seizoen is weer een hit van jewelste. Gelukkig is dat geen reden voor de makers om achterover te leunen. Integendeel, vandaag maakte Frank Lammers op Instagram bekend dat de productie van Undercover: Seizoen 3 is begonnen!

Gouden Kalf-winnaar

Nieuwe coupe, nieuwe serie”, aldus Frank Lammers vanuit een hotel in Brussel. In één moeite door verklapt de acteur ook meteen dat de opnames voor Ferry: De Film zijn afgerond! “Dus als je een beetje geduld hebt, krijg je zo veel Ferry als je wilt”, belooft de tweevoudig Gouden Kalf-winnaar.

Ferry: De Film

In Ferry: De Film leren we hoe Ferry Bouman zich heeft opgewerkt van loopjongen tot een van de meest meedogenloze drugsbaronnen van de lage landen. Naast Frank Lammers en Elise Schaap, zullen ook Huub Stapel (Flikken Rotterdam) en Monic Hendrickx (Penoza) een belangrijke rol spelen in deze misdaadfilm!

Lees hier ons uitgebreide interview met Frank Lammers over zijn rol in Undercover: Seizoen 2!

Lees verder