Elise Schaap en Frank Lammers in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Elise Schaap en Frank Lammers in Undercover op Netflix

Wow! Netflix dropt eerste trailer Undercover seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Godnondeju! We zaten er al even op te wachten, maar Netflix komt nu eindelijk met een volwaardige trailer voor het langverwachte tweede seizoen van Undercover.

En hij is zeker het wachten waard. Al je favorieten uit het eerste seizoen zijn terug en een aantal nieuwe zware jongens maken hun opwachting.

Waar gaat Undercover seizoen 2 over?

Bob (Tom Waes) gaat weer undercover! Het internationale nieuwe werk van Kim (Anna Drijver) rondom illegale wapenhandel leidt haar naar België. Ze krijgt criminele meesterbreinen Jean-Pierre en Laurent Berger - met een nog groter boeven-cv dan Ferry - in het vizier waarna Bob hun organisatie binnendringt. Maak hier kennis met nog meer nieuwe gezichten van seizoen 2.

Ferry en Danielle

Elise Schaap en Frank Lammers zijn zich al helemaal suf aan het trainen voor Ferry's aankomende Netflix film, maar uiteráárd keren ze ook terug voor seizoen 2. In deze eerste beelden zien we nog niet superveel van het Brabantse koppeltje. Maar het wordt al wel vrij snel duidelijk dat Ferry en Danielle nog niet klaar zijn met 'Peter' en 'Anouk'.

Undercover seizoen 2 staat vanaf 6 september op Netflix.

Lees verder