Frank Lammers en Elise Schaap in sportschool voor Undercover-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers en Elise Schaap in sportschool voor Undercover-film

Frank Lammers en Elise Schaap in sportschool voor Undercover-film

|
|

Laatste update:

We lieten jullie eerder al zien dat Frank Lammers lekker zijn best doet in de sportschool. De Undercover-acteur is namelijk hard aan het trainen om straks als gespierde Ferry Bouman op de set te staan. Vandaag voegt Elise Schaap (Daantje) zich bij haar Ferry!

Ferry en Daantje uit Undercover samen in sportschool

Frank Lammers maakt zich (tot zijn grote vreugde!) op om opnieuw in de huid van Ferry Bouman te kruipen voor de aankomende Undercover-film. De Netflix-productie speelt zich af in 2006 en dat gegeven moet natuurlijk ook terug te zien zijn aan het lichaam van de hoofdrolspeler. Gelukkig hoeft Frank zich niet alleen in het zweet te werken! Vandaag wordt hij in de sportschool vergezeld door zijn tegenspeelster: Elise Schaap, die in Undercover zijn liefje Daantje speelt.

"Try not to think aan de worstenbroodjes"

“Ferry en Daantje becoming fit voor de film en try not to think aan de worstenbroodjes”, schrijft Elise bij bovenstaande foto’s die ze op Instagram deelt. Helaas hebben we geen idee hoe lang de acteurs nog hebben om zich voor te bereiden… De Undercover-film heeft namelijk nog geen releasedatum. Wel is inmiddels bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Undercover vanaf 6 september te zien is op Netflix. Spannend genoeg verwachten we daarbij ook een hoop nieuwe gezichten te zien!

Lees verder