Frank Lammers en Tom Waes in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Frank Lammers en Tom Waes in Undercover op Netflix

Elise Schaap verklapt: Undercover krijgt derde seizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Undercover seizoen 2 heeft nog niet eens een releasedate, maar we weten nu al zo goed als zeker dat er een derde seizoen komt van deze Netflix-topper!

De avonturen van d'n Fer, aka drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), zijn 'vrouwke' Danielle (Elise Schaap) en de undercoveragenten die hen het leven zuur maakten, Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver), waren extreem populair. Het eerste seizoen van Undercover stond dan ook fier bovenaan bij de populairste Netflix-series van 2019. Nondeju!

Seizoen 3

Eva Jinek ontving gisteren Elise Schaap én Tom Waes - allebei te gast voor andere onderwerpen - en als je die twee dan toch samen aan tafel hebt, vraag je ze naar Undercover! Toen Eva vroeg of er een derde seizoen komt, durfde Tom, overduidelijk bang van de Netflix-snipers, niets te zeggen. Elise wél. Ze knikte 'ja' en dat is natuurlijk alle bevestiging die we nodig hebben! Hopelijk komt ze niet in de problemen bij Netflix...

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Undercover rondde vorig jaar al de opnames af. En niemand minder dan Rico Verhoeven maakt zijn opwachting als 'bodyguard' van Ferry, die natuurlijk alle hulp kan gebruiken nu 'ie in de bak zit. Verder weten we dat Kim nu voor een mensenrechtenorganisatie werkt. Daar raakt zij een illegale wapenhandel op het spoor, die van Syrië naar België leidt. Vervolgens gaat Bob opnieuw undercover! Helaas dropte Netflix tot nu toe géén releasedate al lijkt 'ergens in 2020' een goede gok. 

Lees verder