Elise Schaap in Undercover

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise Schaap in Undercover

Elise Schaap reageert op kritiek Undercover 2

|
|

Laatste update:

Frank Lammers' Ferry Bouman en Elise Schaaps Daniëlle waren de grote publiekslievelingen van Undercover seizoen 1. In de tweede reeks... hadden ze beduidend minder scènes, tot ongenoegen van veel kijkers. Wat vindt Elise daar eigenlijk zelf van?

"Ik was blij dat ik erin zat, überhaupt", zei ze dit weekend in RTL Boulevard. De laatste aflevering van seizoen 2, met mogelijk een verborgen hint, zit er inmiddels op en er komt sowieso een derde seizoen. We verwachten dat Ferry en zijn 'Daan' dan weer wat meer screentime kunnen pakken!

Elise legt uit

De actrice vertelt dat het eigenlijk van begin af aan al duidelijk was dat zij en Lammers vooral in seizoen 1 grote rollen zouden hebben. "Het hele idee was, toen we er drie jaar geleden aan begonnen, dat dit (het verhaal van Ferry en Daniëlle, red.) één case was en seizoen 2 gaat mogelijk over iets heel anders." Dat bleek dus te kloppen!

Verrassing

Tot Elise's eigen verbazing was het toch nog niet gedaan met ons favoriete Brabantse campingkoppeltje. "Ik vond het een hele grote verrassing dat wij er nog doorheen verweven waren." De kritiek dat het alsnog te weinig was, is haar uiteraard ook niet ontgaan. "Ja, sommige mensen waren wel teleurgesteld en andere mensen vonden dit seizoen weer fantastisch." Waar staat Elise in dit hele verhaal? "Ik ben het dan weer eens met die laatste groep. Ik vond het echt een fantastisch seizoen en mijn Vlaamse collega's vond ik echt weergaloos."

En hè, mochten ze in seizoen 3 ook een 'kleine' rol spelen, kunnen we altijd nog uitkijken naar de Ferry-film op Netflix!

Lees verder