Henry Cavill onthult releasedatum The Witcher seizoen 3

Henry Cavill in The Witcher

The Witcher was een enorme hit voor Netflix, en zeker na het tweede seizoen kunnen fans niet wachten op méér avonturen van Geralt of Rivia. Op een Netflix-presentatie heeft hoofdrolspeler Henry Cavill bekendgemaakt wanneer we The Witcher S3 kunnen verwachten. Helaas duurt het nog even!

Op het Netflix-evenement Tudum vertelde Henry Cavill dat het derde seizoen van The Witcher in de zomer van 2023 op Netflix verschijnt. Da’s een béétje een tegenvaller: de opnames werden afgelopen zomer afgerond en hadden een paar keer vertraging vanwege corona-uitbraken op de set.

The Witcher: Blood Origins

Tegelijkertijd hoeven The Witcher-fans ook weer niet te wanhopen. De serie krijgt ook een spin-off, genaamd Blood Originsen díe verschijnt al op 25 december. De serie speelt zich lang voor de avonturen van Geralt of Rivia af: de eerste menselijke kolonisten landen op Het Continent en krijgen het meteen aan de stok met de Elfen. Een belangrijk onderdeel van de serie is dan ook hoe de samenleving van de Elfen acuut in elkaar stort door de aankomst van de woestelingen.

De mensen beseffen daarnaast dat er wel héél veel enge monsters in hun nieuwe territorium wonen. Ze stichten een orde die zich specialiseert in het uitmoorden van enge beesten, en zo ontstaan langzamerhand de gevreesde Witchers…

Hoewel het eerste seizoen van The Witcher soms een beetje vaag was, werd Henry Cavill de grootste Netflix-held in het tweede seizoen. Fantasy, bikkelharde gevechten, oogverblindende decolletés: The Witcher heeft voor iedereen wat!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.