• The Witcher

OMG: Opnames The Witcher seizoen 3 stilgelegd

Door Redactie
Henry Cavill

Seizoen 1 en 2 van de Netflix-serie The Witcher hebben we er binnen no-time doorheen gejast, maar misschien is het tijd om ze nog maar een keer te kijken. De opnames van seizoen drie zijn namelijk stilgelegd vanwege the dark lord himself: het coronavirus.

Stilte op de set

Dat meldt onder meer The Hollywood Reporter. De game-verfilming is gepauzeerd vanwege het virus en kan pas worden hervat “zodra het veilig is”. Alle real-life liefjes van The Witcher moeten dus even geen kus aan elkaar geven. Online circuleren berichten dat Geralt-acteur Henry Cavill positief heeft getest op het coronavirus, maar die zijn niet bevestigd. Zodra een bevestiging wordt opgehoest, geven we een seintje.

Vaccinjuries

Ook de opnames van het tweede seizoen van de fantasyserie liepen vertraging op door de uitbraak van het coronavirus. Maar naast de pandemie, werd de productie ook stilgelegd dankzij flinke blessures. Niemand minder dan Henry Cavill liep bij het filmen van een stunt een beenblessure op, waardoor alles in de soep, uh, liep. 

Wanneer het filmen weer kan starten, weten we nog niet. Mocht je in de tussentijd nog niet helemaal voorbereid zijn, lees dan alles dat je moeten weten over The Witcher seizoen 3.

Bron: ANP/Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.