Boerin Annemiek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boerin Annemiek

Geile Geert: ‘BZV-Annemiek heeft een vriend’

|
|

Laatste update:

Boerin Annemiek heeft een vriend, dat zegt de beruchte Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Geert tenminste. Volgens Geert is Annemiek helemaal hoteldebotel.

Geert meldt dit in het entertainmentblad Weekend. Volgens het blad woont Geert vlakbij de jonge boerin uit Drenthe, en heeft hij geruchten gehoord dat ze tóch de liefde gevonden heeft. Volgens Geert moet de romance nog geheim blijven, maar is Annemiek ‘stapelgek op een vriend uit de buurt.’

Geert benadrukt dat hij het niet 100% zeker weet; hij heeft slechts geruchten gehoord, maar hij vraagt zich ook hardop af waarom je over zoiets zou liegen. Hopelijk kan Annemiek het nieuws binnenkort bevestigen, want heel wat kijkers van Boer Zoekt Vrouw leefden enorm met haar mee. En... trokken zich de haren uit het hoofd!

Boer Zoekt Vrouw

Annemiek twijfelde op voorhand al aan de mannen die ze uitnodigde op haar boerderij. De gezelligheid was ver te zoeken, want de boerin bleef stug doorwerken en wisselde amper een woord met haar gasten. De sympathieke Steven werd als eerste weggebonjourd, waarna ze overbleef met Jelte (die eigenlijk weinig met haar had) en Erik (waarvan ze vond dat hij te ver weg woonde).

Annemiek leek vooral zichzelf nogal in de weg te zitten en beelden uit Drenthe waren vaak té pijnlijk en ongemakkelijk. In de reünie-aflevering lichtte ze haar problemen toe, maar niemand gaf haar een kans op een nieuwe vriend, althans niet snel. Na wat gedreutel met Erik heeft de geplaagde agrariër hopelijk tóch de liefde gevonden.

Hoe anders ging het met Geert! Deze boer was in 2015 ontzettend handtastelijk en liep véél te hard van stapel (net als zijn hondje). De fruitkweker is inmiddels met pensioen én weer single.

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Lees verder