Boer Geert, Boer zoekt vrouw, boerenbedrijf

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Geert, Boer zoekt vrouw, boerenbedrijf

Uitgeboerd! Boer Geert stopt met zijn boerenbedrijf

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zegt 'Geile' Boer Geert uit Boer zoekt vrouw 2015 je nog iets? De voormalig deelnemer van het programma, die vorig jaar 'single and ready to mingle' was, maakt vandaag bekend dat hij stopt met zijn boerenbedrijf. En hij heeft ook nieuws op liefdesgebied...

De aardbeien, groente- en fruitkwekerij van Geert krijgt een nieuwe eigenaar, zo maakt de boer vandaag bekend op de website van Boer zoekt vrouw. En dat betekent dus dat hij zelf op zoek moet naar een nieuw onderkomen. "Eerst verhuizen naar een mooi vrijstaand huis hier verderop in de straat en dan ga ik een leuke reis maken. Ik ben al jaren niet meer echt op vakantie geweest."

Geert op date

Fans van het programma, dat komende maand weer van start gaat, vragen zich vast af of de charmeur uit Boer zoekt vrouw 2015 die reis alleen gaat maken. Nou, op die vraag komt geen antwoord, maar over zijn liefdesleven heeft hij wel wat te vertellen. "Ik ben laatst toch weer door mijn brieven gegaan en heb toen wat vrouwen gebeld. Toch wel even spannend want het is inmiddels ook alweer vijf jaar geleden dat die brieven zijn geschreven. En één van die vrouwen heb ik nu een paar keer gezien en dit weekend komt ze bij mij. We hebben heel leuk contact. Zij gaat ook bijna met pensioen dus dat komt heel mooi uit.” We zijn heel benieuwd hoe dit afloopt! 

Lees verder