Robèrt Beckhoven in Heel Holland Bakt, Irene Moors en Carlo Boszhard in De TV Kantine, Yvon Jaspers in Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robèrt Beckhoven in Heel Holland Bakt, Irene Moors en Carlo Boszhard in De TV Kantine, Yvon Jaspers in Boer Zoekt Vrouw

Dit is er in februari te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij zetten op een rijtje welke series en programma's jij niet mag missen in februari! De finale van Heel Holland Bakt en The Voice of Holland staan op de planning, maar ook genoeg nieuwe seizoenen met onder andere het begin van Boer Zoekt Vrouw en De TV Kantine. Dat wordt smullen!

1 februari

Deze Quiz is Voor Jou - 20:00 uur op SBS6

Koningin van de spelshows Linda de Mol komt met een nieuw programma voor de zaterdagavond op SBS: Deze Quiz is Voor Jou. 4 BN’ers proberen elke aflevering zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen, waarna het verdiende geld naar iemand uit het publiek gaat die het écht nodig heeft. De uiteindelijke winnaar weet nog van niks.

6 februari

Undercover in Nederland - 20:30 uur op SBS6

Misdaadjournalist Alberto Stegeman trekt in zijn reportageprogramma met verborgen camera het land in om duistere praktijken te ontmaskeren. De programmamaker hoopt als hij undercover is illegaliteit vast te leggen. Met dit fragment uit het vorige seizoen fris je je geheugen van Alberto's werkwijze op:

9 februari

Heel Holland Bakt finale - 20:25 uur op NPO 1

Bakkers klaar? Winnen maar! Na de vele weken genoten te hebben van André en de bakkers in de tent is 9 februari de finale. We zijn benieuwd welk thema in deze eindaflevering centraal staat. Dit seizoen hebben we alles al voorbij zien komen, van Kerst tot bloemen en ‘weer niet gelukt…’

11 februari

Ellie op Patrouille - 21:30 uur op NPO 1

In het nieuwe seizoen van Ellie op Patrouille loopt Ellie mee met de politie van Armenië, Mexico en de Filipijnen. De Amsterdamse ex-agent geeft zo een kijkje in de wereld van buitenlandse politieteams. In de Filipijnse hoofdstad Manilla wordt ze geconfronteerd met een zero-tolerance-beleid op drugs, en al het geweld dat met dit beleid gepaard gaat.

Dit is er in februari te zien op tv!

13 februari

Beste Kijkers - 21:25 uur op RTL 4

Nu Ruben Nicolai een contract voor nog eens 5 jaar bij RTL tekent kan hij ons op de hoogte blijven houden van alle grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. Dit gaat helemaal goedkomen in het nieuwe seizoen van Beste Kijkers. Zo blikt hij samen met andere BN’ers aan tafel terug op de afgelopen tv-week.

Dit is er in februari te zien op tv!

16 februari

Zondag met Lubach - 21:10 uur op NPO 3

In februari keert Arjen Lubach terug met het 11e seizoen van Zondag met Lubach. De presentator is tot 19 april elke zondag weer te zien met gevatte items over actualiteiten. Zal hij dit seizoen net zo scherp zijn als voorheen? Zo nam hij eind vorig jaar het Sinterklaasjournaal op de hak. Misschien brengt hij weer een nieuw nummer uit, zoals hij dat vorig jaar deed met Fresku:

19 februari

Steenrijk, Straatarm – 20:30 uur op SBS6

Een arm en een rijk gezin wisselen een week lang van huis. Ook passen ze zich aan qua leven en geld dat ze kunnen besteden. Zo leert een rijk gezin hoe het is om van een paar tientjes per week rond te komen, en krijgen arme mensen een kans om zichzelf lekker te laten gaan.

Dit is er in februari te zien op tv!

De Rijdende Rechter – 21:35 uur op NPO 1

De rechter op wielen mr. John Reid gaat langs partijen die het zelf niet eens kunnen worden. Op die manier lost de rechter conflicten op in heel Nederland. Heel nobel, maar wij kijken het programma vooral om de hilarische discussies tussen boze buren!

Dit is er in februari te zien op tv!

20 februari

Floortje terug naar het einde van de wereld - 21:30 uur op NPO 1

Floortje Dessing reist terug naar oude bekenden die ze in haar vorige seizoenen heeft ontmoet. De presentatrice is al vijf jaar bezig met het programma, en ze is benieuwd hoe het leven van de bijzondere mensen die ze heeft leren kennen tijdens haar reizen, is veranderd.

Dit is er in februari te zien op tv!

21 februari

De Kijk van Koolhoven - 20:25 uur op NPO 3

De Nederlandse regisseur Martin Koolhoven, maker van onder andere Brimstone en Oorlogswinter, neemt ons mee door een overzicht van zijn favoriete films. Ook bespreekt hij onder andere waarom remakes en sequels zo populair zijn tegenwoordig, hoe aliens worden afgebeeld in films, en kijkt hij naar tijdreisfilms. De filmmaker weet 6 afleveringen vol te praten.

Dit is er in februari te zien op tv!

23 februari

Boer Zoekt Vrouw - 20:20 uur op NPO 1

Eindelijk! Nadat in september vorig jaar de boeren voor het nieuwe seizoen werden voorgesteld, begint nu het langverwachte nieuwe seizoen. In de tussentijd heeft Yvon Jaspers alle liefdesbrieven verzameld voor de vrijgezelle boeren. Welke boer zou de meeste reacties hebben? Bekijk in dit filmpje nog eens welke veehoudende vrijgezellen er meedoen:

25 februari

Married at First Sight slot - 20:30 uur op RTL 4

In februari zien we in de slotaflevering hoe het eindigt met de koppels die elkaar leerden kennen tijdens hun eigen bruiloft. Het seizoen lokte elke aflevering veel reacties uit. Zo ergeren kijkers zich aan presentator Carlo Boszhard die veel te aanwezig is en raakt Nederland niet uitgepraat over kandidaat Chantal. Hoe zal het eindigen met de stelletjes? Blijven Chantal en Henk getrouwd? Shownieuws voorspelt al dat het huwelijk van de twee gestrand is nadat ze Chantal op Tinder voorbij zagen komen.

Dit is er in februari te zien op tv!

26 februari

De TV Kantine - 20:30 uur op RTL 4

Over Carlo Boszhard gesproken: de presentator keert terug met een nieuw seizoen van De TV Kantine. Welke BN’ers er dit keer op de hak worden genomen is nog niet bekend, behalve dan dat Carlo samen met zijn broer Ron Boszhard de broers Maarten en Vincent van Rossem persifleren.

28 februari

The Voice of Holland finale - 20:30 uur op RTL 4

Coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil’ Kleine gaan in de finale de ultieme strijd aan tegen elkaar. Dit seizoen stonden de juryleden al eerder recht tegenover elkaar tijdens de ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine. Deze ruzie bleek toch niet zo sensationeel te zijn als iedereen dacht. De finale is om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Kijk je naast tv ook veel Netflix? Bekijk hier wat je in februari allemaal kunt bingen!

Lees verder