Boer zoekt vrouw, Annemiek, relatiestatus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer zoekt vrouw, Annemiek, relatiestatus

Single of bezet? BzV-Annemiek geeft het verlossende antwoord

|
|

Laatste update:

Boerin Annemiek was misschien wel de meest spraakmakende kandidaat van dit seizoen Boer zoekt Vrouw . De klik met haar mannen was soms ver te zoeken en dat bleek wel toen ze op één dag twee mannen naar huis stuurde. De vraag blijft: heeft Cupido na de opnames wel raak geschoten?

Helaas voor Annemiek, maar ze is nog altijd hartstikke single. In een vooruitblik op NPO Radio 2 horen we namelijk dat ze nog geen stap vooruit heeft gezet. "Ik denk dat ik nog steeds echt klaar ben voor de liefde, maar ik denk dat we op hetzelfde punt zaten als toen ik hieraan begon", reageert Annemiek.

Wensenlijstje

De boerin geeft wel eerlijk toe dat haar wensenlijstje ook behoorlijk lang is. "Wat ik zoek, is dus heel specifiek. Ik zoek een workaholic die bij mij komt wonen. Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen. Die zal denken: 'stoer, zo'n vrouw' maar als je dezelfde drive niet hebt dan is dat twee maanden leuk." Erik had daar graag aan voldaan, maar toch werd het niets tussen die twee.

Positieve blik

Gelukkig kijkt ze wel positief terug op de show. "Zeker geen spijt. Ik denk ook serieus: misschien gaat 'ie nu nog wel komen. Misschien zit hij nu wel op de bank en denkt hij: ik ben die workaholic die het wel met haar ziet zitten." We hopen dan ook voor haar dat hij zich dan gaat melden. Aanstaande zondag weten we ook hoe het de andere kandidaten is vergaan. Al zijn er nu al vermoedens dat één koppel nog altijd overeind staat

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1!

Lees verder