Milou, Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Milou, Boer zoekt Vrouw

BzV-Bastiaan en Milou verliefd gespot!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na de citytrip-aflevering van Boer zoekt Vrouwzakte de liefdesmoed ons eerlijk gezegd in de schoenen. Eigenlijk spatten de écht hevige liefdesvonken er alleen af bij Bastiaan en Milou. Nieuwe beelden beloven goed nieuws voor dit... koppel?!

Já, het lijkt er namelijk sterk op dat Milou en Bastiaan tegenwoordig als stelletje door het leven gaan! Een hele duidelijke hint wijst daar namelijk op. En daar hoef je geen Sherlock voor te zijn; kijk maar!

Verklapt

Boer zoekt Vrouw-producent Blue Circle gooide gisteren bovenstaande foto online. Als promo voor aankomende zondag, wanneer we in de grote reünie-aflevering gaan zien of de boeren alsnog de liefde hebben gevonden. En Bastiaan en Milou zitten in tijden van corona (de aflevering is recent opgenomen) lekker dicht bij mekaar, oftewel: die vormen een gezinnetje en hoeven geen afstand te houden! Of... denken we nu te ver door?

Bastiaan hartje Milou

We dachten eerder al een subtiele hint te spotten via Bastiaans nieuwe insta-kanaal, maar bovenstaande beelden geven wat ons betreft de doorslag: Bastiaan en Milou zijn nog altijd hartstikke verliefd! En dat is toch wel verrassend. Eerder leek het er namelijk op dat de afstand tussen die twee - Milou zit voor haar werk in Duitsland - mogelijk roet in het eten kon gooien aangezien Bastiaan absoluut geen langeafstandsrelatie wilde. Blue Circle verklapte eerder trouwens als dat de twee ('Bilou', 'Mastiaan'?) mogelijk nog hoteldebotel zijn; in de promo voor aankomende zondag zagen we ze al hand in hand richting Yvon lopen.

Boer zoekt Vrouw is zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder