BzV Erik uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BzV Erik uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Plottwist: Erik uit BzV wilde wél verhuizen voor Annemiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond zagen meer dan 3,5 miljoen mensen de prille liefde tussen Annemiek en Erik stranden. De deelnemers van Boer Zoekt Vrouw kwamen tot de kille conclusie dat zij te ver uit elkaar woonden om samen iets op te kunnen bouwen. En geen van beiden was bereid om hun huidige leven op te geven voor een onzeker avontuur in de liefde. Althans, zo leek het... Maar nu blijkt dat Erik best bereid was om de sprong in het diepe te wagen voor Annemiek!

‘Heel erg zuur’

Erik doet zijn opmerkelijke bekentenis in een openhartig interview op de website van Boer Zoekt Vrouw. Ik had de boel wel achter willen laten voor haar. (…) Als ik daar wat voor mezelf had kunnen opstarten, had ik dat zeker gedaan”, vertelt de ambitieuze paardenfokker. Wat hem betreft had het dus niet stuk hoeven te lopen op praktische zaken. Hij noemt het vroegtijdige afscheid van de Drentse schone dan ook ‘heel erg zuur’.

Onbereikbaar

Toch laat Erik de deur op een kiertje staan voor Annemiek. “Voor nu zou ik niet weten of het ooit goed komt, we zien wel.” Laten we hopen dat zijn semi-onbereikbare liefde dit interview ook ziet. Gisteravond vertelde Annemiek nog in BzV dat zij hunkert naar iemand om tegenaan te kruipen. Kortom, zet de verhuisdozen maar vast klaar!

Lees verder