BZV Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
BZV Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Gemist: Annemiek ‘ontdooit’ in emotionele aflevering BzV

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De afgelopen weken werd Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw nogal eens afgeschilderd als een ijskonijn. Onzin, natuurlijk... Jelte zei het vorige week al in zijn exit-interview: “Het is oprecht een hele lieve meid die een leuke partner verdient.” Inmiddels lijkt de rest van Nederland daar gelukkig ook achter. Haar emotionele afscheid van Erik liet de kijkers dan ook niet onberoerd. Zelfs op Twitter, waarin het afzeiken van BzV is uitgegroeid tot een nationale sport, leefden de mensen mee met de Drentse boerin!

Offers

Annemiek stelde zich in deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw dan ook kwetsbaarder op dan ooit. “Ik wil gewoon iemand hebben om tegenaan te kruipen”, bekende zij met betraande ogen en gebroken stem tegenover Yvon. Naar eigen zeggen wist zij als kind van gescheiden ouders als geen ander wat er kan gebeuren als te veel offers gebracht moeten worden in de liefde.

Happy end?

Gelukkig is een happy end ook weer niet helemaal uitgesloten: in een openhartig interview laat Erik weten dat hij best bereid was om te verhuizen om dichter bij Annemiek te kunnen zijn. Komt-ie nu mee!

De complete aflevering van Boer Zoekt Vrouw is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder