Jelte uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jelte uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Jelte openhartig over spraakmakende exit Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen zondag zagen bijna 3,5 miljoen mensen hoe Jelte en Annemiek afscheid van elkaar namen in Boer Zoekt Vrouw. In een interview in het radioprogramma Gijs 2.0 onthult nu Jelte dat zijn verwachtingen niet helemaal strookten met de werkelijkheid. “Ze stak als persoon toch iets anders in elkaar. Het bleef een beetje oppervlakkig, de gesprekken, waardoor je niet helemaal op één lijn kwam. Als de klik er dan niet helemaal is, ben je ook niet geïnteresseerd om alle vragen nog een keer te stellen.”

Jelte openhartig over spraakmakende exit Boer Zoekt Vrouw

Verkeerde keelgat

Op sociale media is wel duidelijk dat niet iedereen fan is van boerin Annemieke. Vooral haar beslissing om de sympathieke Steven van het erf af te sturen, schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Toch vindt Jelte het niet fair dat deze stoere BZV-deelneemster nu wordt afgeschilderd als een ijskonijn. “Het is oprecht een hele lieve meid die een leuke partner verdient. Maar tussen ons bleek het niet zo te zijn zoals het zou moeten zijn.” Amen!

Paardenmeisje

Daarbij erkent Jelte trouwens wel meteen dat het nooit kan worden tussen hem en de charmante paardenliefhebster. “Ik heb nooit iets met paarden gehad”, verklapt Jelte. Voor de trouwe kijkers van Boer Zoekt Vrouw komt die onthulling vast niet als een verrassing!

Lees verder