Steven in Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steven in Boer Zoekt Vrouw

Gemist: Massale steun voor Steven na exit Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond moesten de eerste kandidaten van Boer Zoekt Vrouw (het vrijwillige afscheid van Betty niet meegerekend) het programma verlaten. En dat zorgde natuurlijk voor spanningen bij de deelnemers! Zo ook bij Steven, die logeerde op de boerderij van Annemiek. Hij vreesde dat hij tijdens zijn verblijf te weinig had laten zien van zichzelf. In een openhartig gesprek met de boerin onthulde Steven dat hij enkele jaren terug kanker had gehad. Daardoor had hij soms weinig energie om op de voorgrond te treden. Annemiek waardeerde zijn eerlijkheid, maar was al tot de conclusie gekomen dat ze een betere klik had met Erik en Jelte. Maar het vertrek van Steven bleef niet onopgemerkt!

Support

Op Twitter kreeg Steven veel support van de kijkers van Boer Zoekt Vrouw. Hij mag dan misschien niet het hart hebben veroverd van boerin Annemiek, hij heeft zeker de harten veroverd van televisiekijkend Nederland!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Koffers

Voor de rest viel er weinig te beleven bij BZV deze week. Waar in de vorige afleveringen de drugsbekentenis van boer Jan of het konijnenpak van boer Geert Jan nog voor het nodige vuurwerk zorgde, was het deze week een wat slaapverwekkende bedoening. Niettemin was Boer Zoekt Vrouw ook deze week weer een absoluut kijkcijferkanon. Niet minder dan 3.483.000 kijkers zagen de eerste deelnemers hun koffers pakken!

Lees verder