Geert Jan en Betty in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert Jan en Betty in Boer zoekt Vrouw

BzV-Betty had al twijfels bij boer Geert Jan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Afgelopen zondag zagen miljoenen Nederlanders hoe Boer zoekt Vrouw-deelneemster Betty het erf van kandidaat Geert 'konijnenpak' Jan verliet. Met pijn in haar hart. Nu geeft ze toe dat ze eigenlijk voorafgaand aan de logeerweek al wat twijfels voelde...

Betty wachtte niet af tot het 'keuzemoment' van Geert Jan en besloot om zélf op te stappen, tot opluchting van de boer, die al van plan was om haar naar huis te sturen. Het ging allemaal in goed overleg en met de nodige tranen. Uit een terugblik op de BzV-website blijkt dat het ook weer niet helemáál uit de lucht kwam vallen.

Twijfels

"Ik had al een beetje twijfels of de boer wel mijn man zou zijn", zegt Betty in het filmpje. "Maar toen ik op de boerderij was en hem van heel dichtbij meemaakte, wist ik zeker dat ik eerlijk wilde zijn. En het niet aan wilde laten sudderen." Overigens zit er geen kwaad bloed tussen wie dan ook. Betty kijkt terug op een emotionele, maar mooie tijd op het erf. "Ik heb een geweldig mooie ervaring achter de rug. Ik heb mezelf op allerlei manieren leren kennen."

Geert Jan en de geruchten

Nu Betty niet meer meedoet, zijn Karine en Jacqueline nog over - twee dames die Geert Jan wel ziet zitten. Naar verluidt is één van deze twee dames na afloop van de show blijven 'plakken'. Geert Jan zou volgens Story een relatie met 'r zijn aangegaan, maar verloor uiteindelijk door toedoen van deze vrouw duizenden euro's, belandde in een rechtszaak en kreeg zelfs psychische hulp. Nogmaals: het is vooralsnog een (bizar) gerucht waar we ongetwijfeld meer over gaan horen.

BzV-Betty had al twijfels bij boer Geert Jan!
Betty, links op de foto, samen met Geert Jan en de overgebleven vrouwen Jaqueline en Karine.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk

Lees verder