Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Gemist: Emotioneel afscheid in Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

We kondigden het gisteren al aan: een van de logees zou Boer Zoekt Vrouw vroegtijdig verlaten. Het was alleen nog even onduidelijk wie van de deelnemers zijn of haar koffer zou pakken. Alle ogen waren natuurlijk gericht op de logees van Jan, die nog aan het bijkomen waren van zijn spraakmakende drugsbekentenis. Hij wist echter de schade binnen de perken te houden. Dat gold echter niet voor Geert Jan. Deze moppentopper verraste zijn harem tot twee keer toe door met een konijnenpak hun slaapkamer in te wandelen!

‘Gewoon jammer’

Toeval of niet (spoiler: niet!), de volgende dag kondigde Betty aan dat ze naar huis ging. In tranen vertelde ze aan Geert Jan dat hij iemand verdiende die volledig voor hem ging. En zij kon dat helaas niet zijn. In een interview op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt Betty: “Het moment dat ik dacht ‘ik wil hier weg’, was heel emotioneel. Ik vond het gewoon jammer. Ik wil gewoon een liefde in mijn leven.”

Gemist: Emotioneel afscheid in Boer Zoekt Vrouw

‘Opluchting’

Geert Jan vond het vertrek van Betty naar eigen zeggen ‘een opluchting’. Nu hoefde hij haar immers niet zelf weg te sturen. De andere boeren komen volgende week wel voor die pijnlijke beslissing te staan. Dan zullen namelijk de eerste officiële exits volgen!

De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder