Boer Geert, KRONCRV, Linelle Deunk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Geert, KRONCRV, Linelle Deunk

Preview: Openhartige gesprekken en de eerste exit in Boer zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Boer zoekt Vrouw maakte vorige week nogal wat tongen los toen boer Jan eerlijk toegaf dat hij op festivals niet vies is van een pilletje. Vanavond zien we het vervolg: knappen de vrouwen hier op af of accepteren ze het? 

In de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw breekt de eerste nacht van de logeerweek aan. De boeren brengen dit ieder op hun eigen manier door met hun drie logé(e)s. Zo komen bij Boer Jan de kaasjes en wijntjes op tafel en is het tijd voor een openhartig vragenspel (kan het nog openhartiger?) en heeft boer Geert Jan de lachers op zijn hand, omdat hij constant zijn vrouwen weet te verrassen.

Lekker bankhangen

De eerste beelden geven ons alvast een eerste indruk wat we van de avond van boer Geert mogen verwachten. Hij ligt lekker lui op de bank tv te kijken, terwijl langzaam het gesprek op gang komt. 'Ben je snel verliefd?' en 'Ben je jaloers?' Wat de antwoorden op die vragen zijn, kun je alvast horen in de video hieronder.

Geen toekomst

Het belooft in ieder geval geen saaie uitzending te worden, want na de ontspannen avond volgt een roerige nacht. Eén van de deelnemers besluit dat hij/zij geen toekomst ziet met de boer van zijn/haar keuze. Het is alleen nog maar de vraag wie zijn of haar koffers gaat pakken... Dat zie je vanavond! 

Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Beeld: KRONCRV | Linelle Deunk

Lees verder