Erik, Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erik, Boer zoekt Vrouw

Huh? Erik toch niet weg bij BzV-boerin Annemiek?

|
|

Laatste update:

Boerin Annemiek nam in de laatste Boer zoekt Vrouw-aflevering afscheid van maar liefst twee mannen. Maar... plottwist! Het lijkt erop dat deelnemer Erik toch nog niet weggaat.

In een nieuwe promo voor komende zondag zien we dat Yvon Jaspers inmiddels de boerderij van Annemiek heeft bereikt. Want iemand mag het erf natuurlijk niet verlaten zonder zalvende woorden van Yvon. Die lieve woorden maken nu echter plaats voor een keiharde confrontatie: 'wil je eigenlijk wel naar huis?'

Erik wil blijven!

Hoewel Jelte, die in dezelfde aflevering zijn spullen pakte, Annemiek achteraf gezien toch niet zo geweldig vond, gaf Erik toe dat hij gevoelens kreeg voor Annemiek. En andersom ook! De twee zitten echter met een "obstakel" in hun maag: hij woont en werkt in Gelderland, zij in Drenthe. Yvon zegt even wat we allemaal denken: "Jij bent hier nu een week en hoe lang hebben jullie precies over de obstakels gepraat?"

Yvon to the rescue!

Erik geeft schoorvoetend toe dat ze pas "sinds een halfuurtje geleden" over dit obstakel zijn begonnen, waarna Yvon weer een tandje bijzet. Of dat wel genoeg is om haar nu 'te laten gaan', zo vraagt ze. En als ze dan óók nog zegt dat dit obstakel er al vanaf het begin was, begint Erik openhartig te worden. Nee, hij wil eigenlijk helemaal niet weg! Komt het dan toch nog goed met deze twee paardenliefhebbers? De gevoelens zijn er! In een andere promo zien we dat Erik met Annemiek in gesprek gaat, dus we kunnen ons hoe dan ook voorbereiden op een ongetwijfeld emotioneel moment. Als dat maar goedkomt... Ohja: bij boer Bastiaan is het mogelijk minder spannend: deelneemster Elise heeft misschien iets te veel verklapt!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Foto: Linelle Deunk

Lees verder