Boer Geert bij Shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Geert bij Shownieuws

Hitsig hondje BzV-Geert steelt de show bij interview

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Geert mocht gisterenavond vol trots over zijn nieuwe liefje vertellen in Shownieuws. Hij is weer helemaal verliefd, maar onze dirty mind focuste zich vooral op Geerts hondje - die leeft zich even helemaal uit op de bank.

"Voor het oog van de kijkers van SBS 6 bedreef hij op de achtergrond de liefde met een ander levend dier, waarschijnlijk ook een hond, al was dat niet helemaal zichtbaar voor de kijkers thuis", zo beschrijft Mediacourant tot in detail. Overigens omcirkelde SBS6 het hondje, voor het geval je dit opvallende moment per ongeluk zou missen. 

Boerenhond zoekt Vrouw

Boer Geert, die overigens stopt met zijn boerenbedrijf, vertelde dat 'ie tegenwoordig géén single meer is. Uiteraard zijn we hartstikke blij voor Geert! Echt! Toch blijven onze gedachten vooral steken op dat hondje en zijn ongemakkelijke rij-sessie. Ook de Shownieuws-presentatoren hielden het even niet meer. "Het hondje gaat voor de titel ‘Geile Geert’", zei Mark Labrand.

Een al liefde!

Terug naar boer Geert. Hoewel zijn hondje die felbegeerde zendtijd pakte, kwam onze favoriete agrariër met héél leuk nieuws. Geert zat nog even door zijn oude BzV-brieven te bladeren en belde een stel overgebleven vrouwen op. Eén van die dames had wel oren naar een date met Geert. Inmiddels, een paar afspraakjes verder, is hij weer verliefd!

Oké, viespeuk: hier het fragment waar je voor kwam.

Lees verder