Vin Diesel in Fast and Furious 9 2021

Veronica Superguide logo
Vin Diesel in Fast and Furious 9 2021

Fast and Furious stopt na elfde film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is nu echt officieel! De Fast and Furious-filmreeks stopt na de elfde film. Na het aankomende negende deel worden nog twee films gemaakt, dan is Universal klaar met de de films volgens Variety.

Regisseur Justin Lin is de grote man achter het stuur van de filmreeks. Hij maakte de derde, vierde, vijfde, zesde en de negende film. Om zijn epos af te sluiten keert hij terug voor het tiende deel, dat wordt opgesplitst in twee films.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Tot in 2021

Voor dat het zover is, komt Fast and Furious: F9 nog in de bioscoop. Eigenlijk zou de film eerder dit jaar uitkomen, maar vanwege de coronacrisis moest ook deze film worden uitgesteld. De film staat nu in de planning voor mei 2021.

In de ruimte

We weten al een paar dingen over het negende deel: zo gaan Vin Diesel, John Cena en Michelle Rodriguez de ruimte in! De bad guy in deze film is Charlize Theron, die terugkeert als cyberterrorist Cipher. Zij werkt samen met mede-slechterik Jakob (John Cena), het evil broertje van Dom!

De cast krijgt ook gezelschap van een paar nieuwe gezichten: Guardians of the Galaxy-acteur Michael Rooker en rapper Cardi B!

Meer spin-offs

Aan Fast and Furious komt een einde, maar dat betekent niet dat de filmstudio helemaal klaar is met de Fast Saga. Dwayne Johnson kondigde al eerder een Hobbs & Shaw 2 aan.

Lees verder