Dwayne Johnson in Fast & Furious

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson in Fast & Furious

Dwayne Johnson hint op terugkeer in Fast & Furious 10

|
|

Laatste update:

Fast & Furious 9 moet het helaas stellen zonder Dwayne Johnson als Hobbs. Maar het lijkt erop dat hij snel herenigd wordt met Vin Diesel en co.!

Rivaliteit

Eerder dit jaar werd bekend dat Dwayne Johnson niet zou terugkeren in het negende deel van de Fast & Furious-reeks. Al snel werd er gefluisterd dat de rivaliteit tussen Vin Diesel en The Rock de reden was van zijn afwezigheid. Maar in werkelijkheid was de verklaring een stuk onschuldiger. Johnson had het simpelweg te druk met de opnames van de spin-off Hobbs & Shaw. In deze Instagram-video kijkt de actieheld dan ook nu al uit naar een reünie met zijn collega’s van Fast & Furious!

Hereniging

In de video bedankt Dwayne Johnson zijn fans voor het enorme succes van Hobbs & Shaw. Hij sluit daarbij af met een speciale shout-out. “Ik wil broeder Vin Diesel bedanken voor het supporten van Hobbs & Shaw. Ik zie je snel, Toretto”, zo belooft Dwayne in de video, knipogend naar het personage van Vin Diesel. Het lijkt er dus op dat de strijdbijl tussen de twee ijzervreters eindelijk begraven is. En zo staat niets een hereniging tussen Hobbs en Toretto nog in de weg voor het tiende deel in de razend succesvolle actiereeks!

Lees verder