fast and furious 9 teaser trailer vin diesel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
fast and furious 9 teaser trailer vin diesel

Vin Diesel wil van Fast & Furious 10 twee films maken

|
|

Laatste update:

Vin Diesel kijkt graag vooruit! Ondanks dat Fast & Furious 9 (of Fast 9, of nog korter: F9) nog niet eens in de bioscoop draait, is de acteur alweer bezig met de toekomst van de franchise. Diesel heeft namelijk laten weten dat de tiende film twee delen moet krijgen!

Fast & Furious 10 toch niet laatste film in franchise?

Vorige week lieten we je de officiële trailer voor Fast and Furious 9 zien. Een vette trailer, die veel mensen echter wel met vragen achterliet… Hoe zit het bijvoorbeeld met de terugkeer van Sung Kang? Helaas is het goed mogelijk dat Fast 9 niet alle vragen zal beantwoorden  De Fast & Furious-franchise wordt namelijk afgesloten met een tiende film. Of nou ja, dat was de bedoeling! Als we Vin Diesel (via Gamesradar) mogen geloven, staat er echter nog een elfde film op de planning… En nee, daarmee doelt hij niet op die Fast-spin-off met vrouwelijke cast.  

Vin Diesel wil Fast 10 part one en part two maken

We hebben heel lang gedacht dat Fast & Furious 10 de laatste film in de langlopende Fast-saga zou worden. Hoofdrolspeler en producer Vin Diesel wil echter nog zoveel vertellen dat hij het wel ziet zitten om de saga nog generaties lang te laten voortleven… Te beginnen met een Fast 10 “part one” en “part two”! Of een elfde film echt nodig is om het verhaal goed af te sluiten, is natuurlijk de vraag. Financieel is het echter wel logisch: de laatste films deden het enorm goed aan de bioscoopkassa’s. Of Fast & Furious 9 het er net zo goed vanaf brengt, wordt komend voorjaar duidelijk.

Fast & Furious 9 draait vanaf 21 mei in de bioscoop.

Lees verder