Fast and Furious-serie stopt na tiende deel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fast and Furious-serie stopt na tiende deel

Fast and Furious-serie stopt na tiende deel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er komen nog twee Fast and the Furious-films en dan gaan de bolides voorgoed de garage in. Dat beweren althans de producent van de reeks en… Vin Diesel!

Straatracer

Vin Diesel liet in 2015 al doorschemeren dat hij niet voor eeuwig de rol van straatracer Dom wil spelen. Hij wilde nog één trilogie maken binnen de Fast and the Furious-reeks. Het onlangs verschenen Fast & Furious 8 is het eerste deel in die trilogie. Dat betekent dus dat Vin Diesel over twee films zijn racehandschoenen aan de wilgen hangt.

Neal Moritz, de producent van de Fast and the Furious-serie, schaart zich achter zijn hoofdrolspeler. In een interview met Collider gaf hij aan dat hij de tiende film een mooi moment vindt om te stoppen. Ook onthulde hij dat er al een einde klaarligt voor de serie: “We hebben al min of meer bedacht hoe we de reeks willen eindigen, maar we zijn er nog niet uit wat er in de tussentijd gebeurt.”

Gelukkig is er ook goed nieuws voor de fans: het negende deel van The Fast and the Furious heeft al een releasedatum. Die moet op 19 mei 2019 uitkomen in de Amerikaanse bioscopen!

Lees verder