Vin Diesel over vrouwelijke Fast-film: 'we zullen zien...'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel over vrouwelijke Fast-film: 'we zullen zien...'

Vin Diesel over vrouwelijke Fast-film: 'we zullen zien...'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nadat Vin Diesel een jaar geleden bekend maakte dat er een Fast-spin-off zou komen met een vrouwelijke cast, wordt er nu eindelijk werk van gemaakt: “Ik heb een vrouwelijke spin-off gemaakt, en het script daarvan komt volgende maand.

Komt de film er wel of niet?

Of studio Universal de film ook écht gaat maken? Dat weten we nog niet. Vin Diesel reageert met: “we zullen zien…” Hij houdt het dus lekker vaag. Het lijkt erop dat de acteur zelf enthousiast is over het idee en als het aan hem ligt komt de film gewoon. En de kans dat Universal zo’n spin-off van de kaskraker-franchise niet ziet zitten is klein.

Who takes the lead?

Mocht de film er komen, welke bad-ass vrouw zal dan de hoofdrol op zich nemen? Michelle Rodriguez staat hoog op het geruchten-lijstje. De Letty-actrice onthulde dat ze de Fast-franchise vrouwonvriendelijk vindt. Dan ligt een vrouwvriendelijke versie van de films wel in haar straatje. Gezien deze ultra-lieve insta-post hieronder, koestert ze nog altijd heel veel liefde voor de franchise. Aww...

Mannelijk vervolg met nieuwe trailer

Voordat deze met-vrouwen-gevulde-film in productie gaat, komt eerst Fast 9 uit. Vanaf 21 mei draait het 9e deel van de franchise in de bioscoop.

Lees verder