Vin Diesel en John Cena in Fast and Furious 9

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en John Cena in Fast and Furious 9

De family is terug in eerste vlammende trailer Fast & Furious 9!

|
|

Laatste update:

Vin Diesel en crew lieten gisteren tijdens een heus live-event in Miami de allereerste volledige trailer voor Fast & Furious 9 los. En wow, daar moeten we even van bijkomen!

En oh ja: #JusticeForHan! Sung Kang keert eindelijk terug in de Fast-family. Han staat op uit de dood en voegt zich weer bij Dom en de crew. Ongetwijfeld tot genoegen van veel fans die al jaren smeken om zijn terugkeer.

Fast & Furious 9

De grote bad guy is Charlize Theron, die terugkeert als cyberterrorist Cipher. Het lijkt erop dat ze in deze film samenwerkt met een andere villain: het broertje van Dom! Huh? Ja, inderdaad. 'Not all blood is family', zo klinkt de onheilspellende boodschap van bovenstaande trailer. John Cena speelt 'master thief, assassin, high-performance driver' Jakob die het opneemt tegen zijn grote broer Dom.

Family

In deze trailer zien we nog niets van Brian Walkers personage Brian O'Connor, ook al zou die volgens geruchten weer zijn opwachting maken. De family zit echter al ramvol. Zo keren Vin Diesel (duh), Michelle Rodriguez, Tyrese, Ludacris, Helen Mirren en Jordana Brewster allemaal terug en ook newbies Michael Rooker en rapper Cardi B voegen zich bij de toch al indrukwekkende cast.

Fast & Furious 9 scheurt vanaf 21 mei de bioscopen in!

Lees verder