Vin Diesel en Paul Walker in Fast and Furious 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en Paul Walker in Fast and Furious 7

Huh? 'Brian O'Connor keert terug in Fast & Furious 9'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De makers van Fast & Furious 9 zouden momenteel plannen hebben om Paul Walkers personage Brian O'Conner terug te brengen naar de franchise.

Dit meldt Daniel Richtman op twitter. Dit is een Hollywood-insider die in het verleden al eens bewees dat zijn scoops ook echt klopten. Toch blijft het voor nu een gerucht: onthoud dat. 

Paul Walker en Fast & Furious

We maken er geen geheim van dat we Paul en zijn personage Brian nog altijd enorm missen. Ook zijn dochter komt nog regelmatig met een hartverscheurend eerbetoon aan haar overleden vader. Veel fans reageren dan ook geschokt onder Daniels gerucht. Ze vinden het verontrustend dat de makers - áls dit klopt - Pauls personage Brian willen terugbrengen. Ook wijzen ze op het perfecte einde dat Paul/Brian in Fast 7 kreeg doordat zijn broers Cody en Caleb óók meewerkten aan de productie. "Dit zou het einde van Fast 7 ondermijnen én Paul zelf. Schandalig", vindt een van de boze twitteraars.

Wie gaat hem dan spelen?

Fast & Furious 9 voegt nog steeds mensen toe aan de cast (looking at you, Cardi B). Dus het zou in theorie kunnen dat ze nog op zoek zijn naar een 'nieuwe' Brian. Wie de rol dan gaat oppakken, is helaas niet bekend. Broer Cody vertelde eerder in een interview met Metro al wel dat 'ie geen nee zou zeggen wanneer de makers 'm weer zouden vragen voor Pauls rol. "Ik denk dat alles mogelijk is en we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt."

Fast & Furious 9 draait vanaf 21 mei 2020 in de bioscopen.

Lees verder