Paul Walker bij de première van Fast and Furious 6

Veronica Superguide logo
Paul Walker bij de première van Fast and Furious 6

Dochter Paul Walker plaatst emotioneel eerbetoon aan haar vader

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meadow Walker, dochter van wijlen Fast & Furious-held Paul Walker, wordt nog dagelijks geconfronteerd met het verschrikkelijke feit dat haar vader er niet meer is. Nu komt ze met een simpel, maar emotioneel eerbetoon aan haar papa en dat raakt ook de Fast-fans. 

"Thinking of you", schrijft Meadow (20) bij een foto van Paul met een wild varken. Onder het kiekje verschijnen héél veel bedroefde reacties. Een ding is wel duidelijk: Paul Walker speelt nog steeds een prominente rol in het leven van fans over de hele wereld. Dit bewees de hartverscheurende docu I Am Paul Walker overigens ook al.

Reacties van Fast-collega's

Eerder maakten we er hier op de redactie geen geheim van dat ook wij Paul Walker nog enorm missen. De Fast & Furious-sterren laten zich ook nog regelmatig uit over hun overleden vriend en collega. Zo ook nu weer: Tyrese Gibson (Roman) en Jordana Brewster (Mia) laten van zich horen in de comments. 

Dochter Paul Walker plaatst emotioneel eerbetoon aan haar vader

Het overlijden van Paul Walker

Dat dochter Meadow een foto van haar vader plaatst, is vrij uniek. De laatste keer dat ze dit deed, was in 2017. Duizenden likes en comments stroomden gisteren dan ook in no time binnen toen ze met nieuw beeld kwam. Paul Walker overleed in 2013 op 40 jarige leeftijd nadat hij terechtkwam in een auto-ongeluk in Los Angeles. 

Lees verder