Hobbs & Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson: ‘Hobbs & Shaw 2 is onderweg!’

|
|

Laatste update:

Goed nieuws als je een ‘The Rock’-vormig gat in je leven hebt. Volgens Dwayne Johnson wordt er gewerkt aan een sequel op de The Fast And The Furious-spin-off Hobbs & Shaw.

Johnson meldde dit in een vraag-antwoordsessie op Instagram. “We zijn de volgende film in de reeks aan het ontwikkelen, en ik heb er erg veel zin in. We zijn nu bezig met de creatieve kant, om te bepalen welke richting Hobbs & Shaw op kunnen gaan.”

Dát er een vervolg zou komen op Hobbs & Shaw was eigenlijk al zo goed als duidelijk. De film had vier(!) scènes in de aftiteling zitten die er op wezen dat het verhaal van Luke Hobbs en Deckard en Hattie Shaw nog maar net begon. In één van die after-credits werden nietsvermoedende Game Of Thrones-kijkers op hilarische wijze verrast!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Hobbs & Shaw 2

Volgens Johnson waren de verschillende scènes inderdaad bedoeld om te showen wie er in eventuele vervolgfilms langs zouden komen. Het betekent hoogstwaarschijnlijk de terugkeer van Ryan Reynolds als de aardige CIA-moordenaar Locke. Hopelijk zien we Keanu Reeves nu óók in het The Fast And The Furious-universum.

De intenties voor een sequel waren er dus al, maar dan is het nog afwachten of de film ook succesvol genoeg is voor een vervolg. Met een opbrengst van bijna 800 miljoen dollar voldeed Hobbs & Shaw daar ruimschoots aan.

Dat de film officieel bevestigd is betekent helaas niet dat we hem al snel kunnen verwachten. De film is nog erg vroeg in ontwikkeling, dus van opnames is voorlopig nog geen sprake. Aangezien The Fast And The Furious 9 is uitgesteld naar 2021, verwachten we Hobbs & Shaw 2 eigenlijk pas in 2022.

Lees verder