Jason Statham en Dwayne Johnson in Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Statham en Dwayne Johnson in Fast & Furious: Hobbs & Shaw

‘Onderhandelingen vervolg Hobbs & Shaw in volle gang’

|
|

Laatste update:

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is nog maar amper de bioscoop uit, of er wordt al druk onderhandeld over een vervolg. En volgens producer Hiram Garcia verlopen de gesprekken heel voorspoedig!

Winst

Afgelopen zomer ging Hobbs & Shaw in première. In deze spin-off van de Fast & Furious-reeks moeten tegenpolen Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) samenwerken om een gevaarlijke terrorist (Idris Elba) te stoppen. Niet geheel verrassend was deze actiefilm een hit in de bioscopen: de film kostte 200 miljoen dollar om te maken, maar bracht bijna 760 miljoen dollar in het laatje. En met zulke winstcijfers duurt het nooit lang voordat in Hollywood het woord ‘vervolg’ valt!

Volgende stap

In een interview met Combicbook.com onthult producer Hiram Garcia dan ook dat een vervolg op Hobbs & Shaw serieus wordt overwogen door Universal. “De studio is extreem blij met hoe de film het gedaan heeft. Er zijn dan ook veel goede gesprekken geweest over wat de volgende stap moet zijn”, aldus Garcia. Of het vervolg nu groen licht krijgt of niet, de fans van de reeks hebben een hoop om naar uit te kijken. De opnames voor Fast & Furious 9 zijn namelijk alweer in volle gang!

Lees verder