Keanu Reeves was bíjna te zien in The Fast And The Furious Presents: Hobbs & Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves was bíjna te zien in The Fast And The Furious Presents: Hobbs & Shaw

Keanu Reeves zat bíjna in Hobbs & Shaw!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Keanu Reeves zat niet in de Fast And The Furious-spin-off Hobbs & Shaw, maar het scheelde maar een haartje! De kans dat we de John Wick-ster op een later moment in de reeks terugzien is vrij groot!

Er gingen een tijd lang geruchten dat moderne actiegod Keanu Reeves in de film zou zitten, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen. In plaats daarvan kregen we trouwens wél iemand anders… Ook niet verkeerd!

Was het gerucht dan helemaal uit de lucht gegrepen? Nee! Regisseur David Leitch meldt in een interview  dat hij wel degelijk overleg heeft gevoerd met Reeves over een rol in Hobbs & Shaw! Leitch benaderde Reeves nog vóór er een script was, en de acteur zei dat hij best mee wilde doen. Het duo werkte immers al samen aan John Wick.

Leitch wilde het talent van Reeves echter niet verspillen door hem in een of andere cameo te casten; hij wilde Keanu de mogelijkheid geven om terug te keren in een latere film, en dan ook in een grotere rol. Leitch en Reeves hebben hierover gepraat, maar vonden in deze film niet echt een mogelijkheid.

Ook zonder Keanu gaat de film momenteel erg lekker. Hobbs & Shaw leverde tot nu toe ruim 300 miljoen dollar op, in ruim anderhalve week. Terecht, want de film met Dwayne Johnson, Jason Statham en Idris Elba is zelfs heel gaaf als je weinig met The Fast And The Furious hebt!

Hobbs & Shaw & Wick

De acteur en de regisseur hebben afgesproken om hun samenwerking even te laten liggen tot een later moment, maar beiden lijken bereid om het in een volgende Fast And The Furious-film opnieuw te proberen. Het lijkt dus een kwestie van tot Reeves toetreedt tot de ‘famly’.

Voorlopig zit Keanu Reeves niet om actierollen verlegen; hij speelt natuurlijk de hoofdrol in de populaire John Wick-reeks. Daarnaast zien we hem over een tijdje terug in Bill & Ted Face The Music; het derde deel uit de Bill & Ted-reeks. Reeves ziet er daarin wel… een beetje anders uit!

Lees verder