Killernieuws! John Wick 4 bevestigd voor 2021

Veronica Superguide logo
Killernieuws! John Wick 4 bevestigd voor 2021

Killernieuws! John Wick 4 bevestigd voor 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

John Wick: Chapter 3 - Parabellum draait net pas in de bioscoop en de vele lichamen in de film hebben nog amper tijd gehad om koud te worden. Maakt niks uit want John Wick 4 is nu al bevestigd! Het vierde deel in de keiharde actiefilmreeks verschijnt 2021 en natuurlijk draagt Keanu Reeves weer zijn zwarte maatpak in dat deel.

John Wick gaat over de allerbeste huurmoordenaar ter wereld, gespeeld door de eeuwig jong uitziende actiester Keanu Reeves. Hij is met pensioen maar omdat een domme gangster de puppie van zijn overleden vrouw vermoordt, verklaart John Wick de oorlog aan hem. Dat start een serie gebeurtenissen die ervoor zorgt dat John het in deel 3 aan de stok krijgt met alle huurmoordenaars ter wereld.

Nieuws via SMS

Variety meldt dat studio Lionsgate het nieuws bevestigde door een sms’je naar superfans te sturen.

“You have served. You will be of service. John Wick: Chapter 4 is coming – May 21, 2021.”

John Wick 3 weer groot succes

Dat is iets meer dan 2 jaar nadat John Wick 3 in de bios verscheen! Het is supersnel maar ook superlogisch dat de studio deel 4 aankondigt. De derde moordpartij van Keanu doet het weer uitstekend bij de critici en nog veel beter bij de kassa. John Wick 3 heeft in de VS zelfs Avengers: Endgame eindelijk van nummer 1 gestoten als best bezochte bioscoopfilm! Dus reken maar dat Keanu Reeves John Wick 5 en 6 ook al overweegt.

Lees verder