Dwayne Johnson en Jason Statham in Hobbs and Shaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson en Jason Statham in Hobbs and Shaw

Kijkers boos op dikke Game of Thrones-spoilers in Hobbs & Shaw

|
|

Laatste update:

Actiespektakel Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft sinds vorige week vol gas in de bioscopen. Sommige kijkers - degenen die Game of Thrones nog niet helemaal konden afkijken - komen extreem bedrogen uit nadat de film zonder waarschuwing het grote GoT-einde verklapt.  

Spoiler-waarschuwing: we gaan de eindes van Game of Thrones én Hobbs & Shaw bespreken!

Ryan Reynolds ontpopt zich als boosdoener. Hij duikt op verschillende momenten op in Hobbs & Shaw met een vette, best wel grappige cameo. Zijn personage, CIA-agent Locke, belt in één van de after credits-scenes met z'n "beste vriend" Luke Hobbs (Dwayne Johnson). Op een gegeven moment zegt Locke uit het niets: "Jon Snow had sex with his aunt and then he killed her!"

Boze Game of Thrones-kijkers

Game of Thrones-kijkers die hun woede uiten? Dat zagen we natuurlijk al vaker. Bijvoorbeeld toen ze door middel van een petitie een ander seizoen 8 eisten. Castleden konden dit niet waarderen en noemden hun eigen fans zelfs "zielig". Ook nu zijn de GoT-kijkers pissig, zoals je hierboven ziet. Hobbs & Shaw heeft 't voor hen flink verpest. Het is ook weer niet zo heel gek dat niet iedereen alles heeft gezien: de GoT-finale werd tenslotte een paar maanden geleden nog uitgezonden...

Spoilers op tv

Iemand die alles weet van spoilers, is Spider-Man-acteur Tom Holland. Die kreeg laatst ook nog bakken stront over zich heen van boze kijkers. Waarom? Hij spoilde op de bank van talkshowhost Graham Norton wat er met Iron Man gebeurt in Avengers: Endgame. Had 'ie beter niet kunnen doen. Er kwamen nog verrassend veel haatreacties van mensen die Endgame nog steeds moeten kijken!

Fast & Furious-spin-off Hobbs & Shaw met Jason Statham en Dwayne Johnson draait sinds vorige week in de bios. Het volgende deel van Fast staat ook al in de startblokken: de opnames voor Fast & Furious 9 zijn in volle gang!

Lees verder