Chateau Meiland seizoen 2 is bijna klaar! Drukke dagen voor de Meilandjes!

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland seizoen 2 is bijna klaar! Drukke dagen voor de Meilandjes!

Eéénig! Eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 2!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het klussen op Chateau Meiland gaat gestaag door en het tweede seizoen van de populaire serie begint alweer bijna! SBS heeft de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen, waarin we ontdekken dat Martien een dubbelganger heeft!

Na het succes van het eerste seizoen Chateau Meiland werden de opnames vrijwel meteen voortgezet voor seizoen twee. De familie Meiland is erg blij met hun populariteit, maar ze vinden het ook wel een beetje ‘een tóéstand’!

Het ziet er niet naar uit dat Martien het in de tweede serie rustiger aan doet. Gelukkig maar!

In het tweede seizoen van Chateau Meiland is het plan om het bijgebouw van Chateau Marrillaux om te turnen tot een luxe pand. Zo te zien overweegt Martien ook een facelift. Doe maar niet, Martien: als je je gezicht zo strak trekt lijk je op Bert van Marwijk!

Bewijsstuk A:

Martien Meiland heeft een heel ander gezicht!

Bewijsstuk B:

Eéénig! Eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 2!

Chateau Meiland

Het tweede seizoen van Chateau Meiland begint al erg snel: vanaf maandag 26 augustus zijn de nieuwe avonturen van de bon vivants weer te volgen bij SBS6. Het gezin werd op deze zender een fenomeen en SBS is van plan er het maximale uit te slepen. Martien krijgt de hoofdrol in de show Cash Or Trash; een soort Tussen Kunst En Kitsch, waarin experts naar spullen van deelnemers kijken.

Mocht je nog iemand weten die Martien Meiland na kan doen in de TV Kantine (Bert van Marwijk misschien?), dan hoort Carlo Boszhard het trouwens graag!

In september probeert SBS de kijkers met nieuwe programma’s en sterren te betoveren, hoewel ‘nieuw’ de lading misschien niet helemaal dekt.

Lees verder