Probleem! Wie moet Martien Meiland spelen in de TV Kantine?

Veronica Superguide logo
Probleem! Wie moet Martien Meiland spelen in de TV Kantine?

Probleem! Wie moet Martien Meiland spelen in de TV Kantine?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De TV Kantine heeft jouw hulp nodig. Carlo Boszhard is dringend op zoek naar een acteur die Martien Meiland kan spelen!

De hoofdrolspeler van Chateau Meiland werd in korte tijd weergaloos populair, en mag niet ontbreken in het persiflageprogramma. Carlo Boszhard vindt zichzelf… niet geschikt voor de rol, zo meldt hij in zijn nieuwe column in Televizier. Of Martien moet beginnen met af en toe wat meer eten, dat is ook goed!

Carlo Boszhard is natuurlijk een vrij geniale parodist en imitator, maar hij lijkt qua postuur in niets op de ranke gazelle Martien Meiland. Je postuur is helaas zo’n beetje het enige wat je niet kunt veranderen, dus zoekt Boszhard een gespierde spijker om Meiland na te doen.

Boszhard zegt in zijn column te zoeken naar een acteur van ongeveer dezelfde leeftijd als Martien Meiland, maar vooral naar iemand met een lang, slank postuur. Oh ja, en het is natuurlijk handig als je er af en toe een paar hoge gilletjes uit kunt gooien!

De TV Kantine x Chateau Meiland

Chateau Meiland is dit seizoen een enorm groot succes voor SBS6. De hysterische taferelen van Martien en zijn gezin zijn enorm populair en trekken veel bekijks. Een tweede seizoen van Chateau Meiland is nu in de maak, en er is ook al sprake van dat Martien een ander programma gaat presenteren: Cash Or Trash. Dit is een soort variant op Tussen Kunst En Kitsch, maar de details zijn verder nog vaag.

De TV Kantine is na tien seizoenen nog steeds een belangrijk programma voor RTL4. De reacties op het afgelopen seizoen, dat dit voorjaar werd uitgezonden, waren erg positief. Een nieuw seizoen ligt voor de hand, maar de show moet altijd up-to-date blijven qua typetjes. Martien Meiland, hoewel moeilijk te evenaren is voor een programma als dit een ware goudmijn.

Wie zien jullie wel Martien Meiland persifleren bij de TV Kantine? Arjan Ederveen? Stefan de Walle, of misschien Gijs Staverman? Wie het ook wordt: we willen dit zien!

Lees verder