Robert ten Brink in drag: Queen-special op Koningsdag bij De TV Kantine

Veronica Superguide logo
Robert ten Brink in drag: Queen-special op Koningsdag bij De TV Kantine

Robert ten Brink in drag: Queen-special op Koningsdag bij De TV Kantine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nee, niet Queen de band, maar Queen als in drag queen. De TV Kantine met Carlo Boszhard en Irene Moors komt op Koningsdag met een drag thema. En meerdere BN'ers gaan ervoor uit de mannenkleren, en in de vrouwenkleren. 

You better work!

Het persiflageprogramma haalt haar inspiratie uit RuPaul's Drag Race, de show van celeb-drag RuPaul die een soort drag queen's Next Top Model programma presenteert. Al jaren een groot succes. Wij hebben er eigenlijk bar weinig over geschreven... Behalve dat het een van de gay shows is die je moet zien. Oeps! Wij noteren het voor onszelf. 

Beau! Do a twirl!

In ‘De TV Kantine’-versie dingen onder andere RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker mee naar de hoofdprijs. We vrezen een hoog flauw-gehalte waar mening professioneel drag jeuk van krijgt, maar we laten ons graag positief verrassen. Sowieso verfrissend om Beau niet te zien huilen. De jury bestaat uit Nikkie Tutorials (gastrol) en René van der Gijp (Carlo Boszhard). Hoofd-jurylid RuPaul wordt gespeeld door.... dat is tot het einde van de aflevering een geheim. Maar wij denken Ali B. Ja toch!

Wet your lips and make love to the camera...

Niet getreurd, Queen-fans. Ook een klein beetje Freddie komt langs, in de vorm van operazangereres Montserrat Caballé, gespeeld door Esmee van Kampen. Zij zal het nummer Barcelona, dat Mercury samen met Caballé zong, ten gehore brengen. Titel: Máxima. Hoe toepasselijk. 

'De TV Kantine' is op zaterdag 27 april om 22.00 uur te zien bij RTL4

Lees verder