Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Het is officieel: Martien Meiland krijgt zijn eigen programma op SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van de Meilandjes: Martien wordt de presentator van het gloednieuwe SBS-programma Cash or Trash!

Spin-off

Je kunt zeggen wat je wilt van de familie Meiland, maar niet dat ze geen verstand hebben van ondernemen. Vooruit, hun modecampagne op Instagram was nog niet helemaal een succes, maar voor de rest timmert dit excentrieke gezin lekker aan de weg. Hun realityserie Chateau Meiland is een regelrechte hit en SBS6 verspilde dan ook geen tijd om een tweede seizoen aan te kondigen. En daar blijft het niet bij: de prettig gestoorde Martien krijgt zijn eigen spin-off!

Kasteelheer

Begin deze maand schreven we al dat de realityster een Tussen Kunst en Kitsch-achtig programma zou presenteren bij SBS6. Maar nu is het officieel! In een video op Instagram deelt Martien het nieuws met zijn volgers. “Jullie hebben het wellicht al vernomen: er komt een heel nieuw programma op SBS 6 en het heet Cash or Trash en ik word de presentator”, jubelt de kasteelheer.

Taxeren

In het programma kunnen mensen bijzondere objecten laten taxeren door vijf handelaren. SBS heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het presentatiedebuut van Martien te zien zal zijn. We verwachten zodra de advocaten van AVROTROS hebben beloofd de zender niet aan te klagen wegens plagiaat...

Lees verder