Linda de Mol en Wendy van Dijk verhuizen van RTL4 naar SBS6!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol en Wendy van Dijk verhuizen van RTL4 naar SBS6!

RTL-sterren verhuizen naar SBS in grappige promo

|
|

Laatste update:

Veel RTL4-sterren verkasten dit jaar naar SBS6, en de zender wrijft dat er graag even in! Linda de Mol en Wendy van Dijk, de nieuwe publiekstrekkers van SBS, spelen de hoofdrol in dit grappige ‘verhuisbericht’.

In de promo zien we Linda de Mol, Wendy van Dijk, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis een flinke stapel dozen inladen, om te verhuizen van nummer 4 naar nummer 6! Verschillende programma’s worden in de verhuiswagen gestopt: Ik Hou Van Holland, Dance Dance Dance én de koffertjes uit Miljoenenjacht.

De komische spot wordt ook gebruikt om de startdatum van de ‘nieuwe’ shows even te herhalen. Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 7 september te zien, en Postcode Loterij Miljoenenjacht keert op zondag 8 september terug. Op Dance Dance Dance, met Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, moeten we iets langer wachten: die show keert op vrijdag 27 september terug.

Strijd om de kijker

Het filmpje voor het nieuwe seizoen is behoorlijk grappig, en schuwt ook de zelfspot niet. Zo moet er volgens Jeroen van Koningsbrugge ‘behoorlijk wat gebeuren’ aan nummertje 6. SBS6 loopt al een behoorlijke periode niet zo lekker, en de grootste hit van de laatste tijd is de realityshow rond Martien Meiland (die ineens nog veel meer mag gaan doen!). Of De Mols plannen voor de zender iets uithalen zien we na de zomer, als de grote weekendshows weer van start gaan. Mocht het nou niets worden, dan herhalen we nog maar eens dat we zo'n SBS Cinematic Universe écht wel zien zitten!

Het komende televisieseizoen wordt wel buitengewoon spannend. John de Mol heeft heel veel RTL4-sterren naar SBS6 gehaald, maar of de kijkers meeverhuizen is natuurlijk de vraag. RTL probeert zijn sterren en programma’s zo goed mogelijk te vervangen, en haalt zelfs oudere formats terug op de buis. Tegenover Dance Dance Dance (zonder Dan Karaty!) zet de zender bijvoorbeeld het klassieke Dancing With The Stars. RTL komt ook met de Nederlandse versie van het hysterische Masked Singer, waar Carlo Boszhard en Gerard Joling in de jury zitten.

Lees verder