De beste Dance Dance Dance-optredens ooit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De beste Dance Dance Dance-optredens ooit

De beste Dance Dance Dance-optredens ooit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond is het weer tijd voor een nieuw seizoen van Dance Dance Dance. In de populaire RTL-show nemen bekende duo's het tegen elkaar op in een danswedstrijd. Dit jaar brandt de strijd los tussen Bridget Maasland en haar goede vriend Jelle de Jong, koppel Holly Mae Brood en Soy Kroon, GTST-acteurs Britt Scholte en Urvin Monte, presentators Patrick Martens en Marlayne Sahupala en kookfanaten Miljuschka Witzenhausen en London Loy. De presentatie is in handen van Humberto Tan, die daarmee na twee maanden stilte voor het eerst weer op tv is. Maar voordat de heupjes vanavond worden losgegooid, kijken we graag nog even terug op een aantal van de beste optredens in Dance Dance Dance van de afgelopen seizoenen.

Zoey Ivory - Rhythm Nation

Miss Nederland van 2016 (en tevens 50% van het winnende Dance Dance Dance-duo in 2017) danste de sterren van de hemel op Janet Jacksons nummer Rhythm Nation. Naast twee keer een 9,5 en een 10 van de jury, ontving ze ook een staande ovatie.

Pip en Pim - Try

Suikerzoet koppel Pip en Pim sleepte de winst van het eerste seizoen Dance Dance Dance binnen. En als je dit optreden nog eens bekijkt, snap je helemaal waarom. 

Robin en Buddy - Formation & Uptown Funk

Robin en Buddy waren vanaf het begin van het tweede seizoen van Dance Dance Dance al publiekslievelingen. En na dit spetterende optreden kon de winst uiteindelijk niet uitblijven.

Maan - The Greatest

Maan sleepte met dit optreden maar liefst drie tienen van de jury binnen. Na afloop kwamen de tranen. En niet alleen bij Maan zelf. Ook haar ouders én bij jurylid Timor borrelde de emotie over.

Toprak - Ring the Alarm

Drie kwartier voor deze show ging Toprak door haar rug en was het de vraag of ze wel zou kunnen optreden. Uiteindelijk lukte het haar toch, en hoé! De actrice zette een rete-strakke vertolking van Beyoncé's nummer neer.

Marnix - Ghosts

Zoey Ivory's danspartner Marnix danste op het nummer Ghosts van Michael Jackson en leverde daarmee een bijna perfect optreden af. Dan Karaty noemde het zelfs het beste van Dance Dance Dance ooit!

Jandino's favoriete optreden allerrrrtijden

Need we say more?

Vanavond is Dance Dance Dance terug om 20:00 uur op RTL4.

Lees verder