RTL onthult nieuwe juryleden Dancing with the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL onthult nieuwe juryleden Dancing with the Stars

RTL onthult nieuwe juryleden Dancing with the Stars

|
|

Laatste update:

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars van start. En RTL maakte onlangs bekend welke BN’ers zullen plaatsnemen in de jury!

Comeback

Na een afwezigheid van tien jaar maakt Dancing with the Stars na de zomer een comeback bij RTL 4. Vorige maand onthulde de zender al welke kandidaten een dansje zullen wagen. Onder anderen Tooske Ragas, Gijs Staverman, Samantha Steenwijk, Heleen van Royen en Barrie Stevens gaan de strijd met elkaar aan op de dansvloer. Gisteren werd bekend welke juryleden zullen bepalen welke deelnemers door mogen naar de volgende ronde.

Cirkel

De jury van het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars bestaat uit presentatrice Irene Moors, choreograaf Dan Karaty, en danscoach Louis van Amstel en danseres Euvgenia Parakhina. Voor de Russische danseres is de cirkel hiermee rond. Euvgenia was in totaal drie seizoenen te zien in Dancing with the Stars als een van de dansers die een BN’er kreeg toegewezen op de dansvloer. Zo greep zij in de tweede reeks met haar partner Winston Post net naast de overwinning!

Het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars is vanaf 7 september te zien bij RTL 4.

Lees verder